lørdag 24. juli 2010

#17 Hvil i fred

Zill
14.04.1980 ~ 23.07.2010


Seriøst, dette er en trend jeg absolutt ikke setter pris på...
Først dør Jasmine You fra Versialles helt plutselig av dårlig helse, så tar Shunsuke fra bis livet av seg. Det er ikke én uke siden hjertet til Daisuke fra the studs sluttet å slå - og nå er det Zill..

For tre dager siden postet Tenten et bilde på bloggen sin av at han får en klem av Zill på bursdagen sin. Da jeg så det den gangen var det koselig. Nå er det bare trist. Spesielt siden Tenten var så rørt at han gråter av at Zill bare dukket opp uanmeldt for å ønske ham gratulerer med dagen...


。゚(゚ノД`゚)゚。


Tenten som fra før av er så emo at halvparten kunne vært nok, og som nettopp fikk vite at bestemoren hans i langtvekkland er død. Tror ikke dette er nyheter han kommer til å sette pris på. Tenten og Zill var i KuRt begge to (den gangen kalte Zill seg Saburou) - og i det siste halvåret har de spilt i småprosjekter sammen - og det var til og med snakk om en mini-reunion av KuRt..

men akk..

Ettersom Zill har vært dårlig en stund, hadde hans nåværende band, Moran, tatt en pause sånn at han kunne få slappet av og bli frisk igjen. I lengre tid har Zill postet på bloggen sin at han har det bra og at han beklager til fansen sin at han gjør dem bekymret, men at han følte seg bedre.
...hvorfor kunne han ikke bare bli frisk?


Jeg nekter at 2010 skal bli et år der j-rockere dør som fluer på samme måte som at 2007 var det året der band splittet opp nesten før man rekker å få sukk for seg..


...jeg rett og slett nekter...
( uдu)ムゥ


2 kommentarer:

  1. Jeg hadde ikke hørt noe om Shunsuke siden han "kanskje var død" og ingen ville si noe ennå. Men da er han altså det :( Ikke noe mer kos å vite at han tok livet av seg heller...
    Jeg liker ikke det året her, begynner å få litt hetta >_<
    Visste forresten ikke at Zill var Saborou fra KurT. Wow, det her er ikke noe kult ;__;

    SvarSlett
  2. Det ble gjort offisielt at Shunsuke tok livet av seg. Han la til og med igjen et brev som ble gjort offentlig der han beklaget for at han var så egoistisk og at han ikke kan være den personen han skulle ønske han kunne for fansen og alle rundt ham.. Tsukasa skrev på bloggen sin at han håpet at det bare var en altfor tidlig aprilspøk - og at noen hadde en føkka form for humor..

    Det ryktes om at Daisuke kanskje tok livet av seg også, etter et heller så fortvilet blogginnlegg fra Kyo. Men det kan jo bare være måte Kyo ordlegger seg på - eller hvordan innlegget er blitt oversatt..

    At the end of the day så endrer det ikke faktumet at han er død.

    Det er bare så unødvendig. Zill postet til og med et blogginnlegg om hvor mye han så opp til Daisuke som person og artist, og at han var lei seg for at han var død. Så går det knapt en uke før han sovner inn selv.. Tenten har blogget om hvor mye han kommer til å savne Zill og at han ikke godtar at det har skjedd. Selv Yumehito har postet om det - og det er tydelig at han er veldig preget av det som er skjedd. Han pleier til vanlig å skrive om uvesentlige ting 5 ganger om dagen, men på lørdag hadde han bare skrevet "生きよう。" Ikke noe mer.

    Hitomi skrev at det hadde vært masse folk som hadde dukket opp for å minnes Zill. http://ameblo.jp/moran-hitomi-official/page-2.html#main
    Liker spesielt ønsket om at de skal forsette å være dårlige på å holde alkoholen sin..

    SvarSlett